Vangas preģojums atkal piepildījies

 

Bulgāru gaišreģe Vanga mūžībā aizgaja 1996. gadā, taču joprojām tiek uzskatīts, ka daudzas no viņas agrāk izteiktajām prognozēm piepildījušās, kā vēsta “Daily Star”.

Vanga agrāk pareģoja, ka pasaulē notiks “lielais musulmaņu karš”. Sestdien, 7. oktobrī, konflikts Izraēlas un Palestīnas starpā vēlreiz saasinājās, kad palestīniešu islāmistu grupējums “Hamas” veica negaidītu uzbrukumu no Gazas joslas.

Izraēla 7. oktobrī paziņoja par “gatavību karam” kā reakciju uz negaidīto uzbrukumu, un tas šķiet apstiprināt Vangas izteiktās prognozes par iespējamu karu musulmaņu pasaules daļā.

 

Viņa prognozēja, ka šis konflikts turpināsies līdz 2043. gadam, kad varētu tikt izveidots musulmaņu kalifāts.

 

Neskatoties uz to, ka kopš 2007. gada konflikts starp Izraēlu un “Hamas” kaujiniekiem nav mazinājies, daudzi uzskata, ka slavenā gaišreģe Vanga pareģoja attiecīgo notikumu attīstību, kas sākās pagājušajā nedēļā.

 

Kopš gaišreģes aiziešanas mūžībā, daudzi uzskata, ka viņas pareģojumi ir piepildījušies. Vanga tiek saistīta ar prognozēm par globālo sasilšanu, 2004. gada Indijas okeāna zemestrīci un tā sekojošo cunami, kā arī 2001. gada 11. septembra uzbrukumu ASV.

Daži apgalvo, ka viņa teicis: “Šausmas, šausmas! Amerikāņu brāļi kritīs pēc tērauda putnu uzbrukuma.” Tomēr ir jāpiemin, ka Vangas prognozes ir kontroversas, un tās tiek vērtētas dažādi. Daži uzskata, ka viņa pareģijas ir piepildījušās, citi – ka tās ir pietiekami plašas, lai tiktu interpretētas daudzos veidos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment